Vrhunska postava serije "Kud puklo da puklo" zasigurno vas neće razočarati!

 Na programu Nove TV s emitiranjem uskoro kreće nova dramska serija "Kud puklo da puklo". Vrhunski glumci poput Mirne Medaković, Janka Popovića Volarića, Sanje Vejnović, Milana Štrljića, Miodraga Krivokapića te Mirana Kurspahića unosit će smijeh i zabavu u vaše domove.

Ova vesela ekipa spremna je i za ulazak na vaše male ekrane. No, ne brinite, Stjepan Perić kao policajac opasan je samo kada to okolnosti zahtijevaju.

Neodoljivom Miranu Kurspahiću dodijeljena je uloga pripadnika zlatne zagrebačke mladeži. Doduše, nešto prljavijeg. U prenesenom i doslovnom značenju.

Intrige i neočekivani zapleti u malenom ličkom mjestu Oštrovac odvijat će se često, a gdje drugdje nego u kafiću. U ovom je gazdarica lijepa Ane koja je iz dalmatinske zagore stigla trbuhom za kruhom.

A zavodljiva Jagoda Kumrić, u ulozi njezine kćeri Snježane, slatkorječivost lako može zamijeniti oštrijim tonovima.

Iako odnosi među određenim likovima u seriji i nisu idilični, oni na setu bili su sjajni. Vesela atmosfera na snimanju zahvatila je svakog tko se približio.

Brižna majka i supruga koju tumači Suzana Nikolić za svoje najmilije želi samo najbolje. Makar i na - nekonvencionalan način. Prepoznat će se u tome, vjerujemo, brojne gledateljice.

Ukoliko među ovim likovima i ne prepoznate neke svoje osobine, sigurni smo kako ćete prepoznati nekoga iz svoje okoline, ali se i uvjeriti da se život može okrenuti naglavačke zbog samo jednog komada papira.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju