U današnjoj emisiji IN magazin će pokazati kako se uz pomoć sofisticirane glazbene opreme dobiva božanstveni glas. Naš novinar Jurica Radović zapjevao je poput Johna Legenda!

Nova TV, ‘IN magazin’, 20. ožujka u 17.25 sati

U današnjoj emisiji IN magazin će pokazati kako se uz pomoć sofisticirane glazbene opreme dobiva božanstveni glas. Magazin donosi odgovor na pitanje jesu li današnje glazbene zvijezde prirodni talenti ili je njihov glas poboljšan tehnološkim dostignućima. Primarni kriteriji za postati pjevačem prije pedesetak godina bili su talent i vrhunska vokalna izvedba. U to vrijeme glazbenim zanimanjem mogli su se pohvaliti samo odabrani, no moderno vrijeme i današnja tehnologija otvorili su vrata i onima s nešto manjim glazbenim talentom. Zahvaljujući sofisticiranim audio programima za 'peglanje' glasa on postaje onakav kakav želimo te mu možemo mijenjati boju, tonalitet i ostalo.

No ipak ta pomoć neće nekom biti od velike koristi tijekom nastupa uživo. Ponukan tvrdnjama glazbenih producenata Darka Juranovića – D Knocka te Tihomira Preradovića, kao i onima priznatih hrvatskih pjevača, novinar IN magazina Jurica Radović, odlučio je iskušati moć tehnologije te ušao u studio kako bi snimio pjesmu. Pjesma 'Reason to Fly' rađena je za inozemno tržište, a za novinara IN magazina ekskluzivno su je obradili D`Knock, Kosta Radman te Slow Mo`T. Kako li pak zvuči novi glas novinara, gledatelji mogu pogledati sutra u IN magazinu na Novoj TV.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju