Ove nedjelje u Red Carpetu pogledajte reportažu koju je uredništvo emisije CNN World View uvrstilo u svoju emisiju!

Nakon što je ljetos reportaža Vedrane Pribačić o neobičnim običajima Branićevskog okruga objavljena na CNN-u, novinarki Red Carpeta i drugi put stiže priznanje s poznate svjetske televizijske postaje. Uredništvo emisije CNN World View još jednom je prepoznalo posebnost Vedranine reportaže, a ovaj put radi se o zanimljivoj priči o sajmu milijunaša koju gledatelji ove nedjelje imaju priliku pogledati u Red Carpetu.

Kozmetika za lice i tijelo zapakirana kristalima Swarovski u vrijednosti od 14 tisuća eura samo je jedan u nizu luksuza koji se mogao vidjeti na ovogodišnjem sajmu milijunaša u Moskvi. U skupocjenim kremama nalaze se rubini, dijamanti i zlato, a izumitelj ove kozmetike tvrdi da doista i djeluje. Zanimljiva inovacija koja se također mogla pronaći na ovom jedinstvenom sajmu je i ogrlica koja se pretvara u slušalicu za telefon. Naime, biserna ogrlica bluetoothom povezana je s mobitelom i kad mobitel zazvoni, vlasnik ovog neobičnog izuma stavlja ogrlicu, odnosno biser u uho i započinje razgovor iako je mobitel primjerice u drugoj prostoriji. Ova luksuzna spravica stoji više od sto tisuća eura.

Osim što je dobro 'pročešljala' sajam milijunaša, Vedrana je u Moskvi napravila i intervju s jednim od najboljih producenata današnjice, Markom Ronsonom. Mark je dobio Grammy za 'Back to black' Amy Winehouse, a prije dvije ga je godine zvao i Elton John da mu producira album. Mark je također svirao na vjenčanju Katie i Toma Cruisea, a poznat je i po tome da se zalaže za modu bez krzna. Vedrana će ga između ostalog pitati i kako mu je bilo svirati u Rusiji gdje skoro svi posjeduju barem jedan krzneni kaput. Zanimljivost eventa kao i rad novinarke Red Carpeta prepoznato je od strane uredništva emisije CNN World View, a svoju svjetsku premijeru reportaža ima već ove nedjelje u showbiz magazinu Nove TV. Novinarka Vedrana Pribačić pozvana je i da za emisiju CNN30 koja radi pregled svih najvažnijih događaja u zadnja tri desetljeća govori o svom iskustvu tijekom Domovinskog rata.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju