Nova TV Grupa jučer je sa svojim kanalima Novom TV i Domom TV ostvarila 39,8% udjela u gledanosti u udarnom terminu. Najgledaniji program dana bio je Dnevnik Nove TV s gotovo milijun gledatelja, čime je ostvario 48,5% udjela u gledanosti.

Gotovo milijun gledatelja bilo je uz najgledaniji program dana - Dnevnik Nove TV

Nova TV Grupa jučer je sa svojim kanalima Novom TV i Domom TV ostvarila 39,8% udjela u gledanosti u udarnom terminu. Najgledaniji program dana bio je Dnevnik Nove TV s gotovo milijun gledatelja, čime je ostvario 48,5% udjela u gledanosti. Najnovije informacije o optužbama za korupciju u vrhu politike, problemi koje je uzrokovao val hladnoće diljem zemlje i Europe, kao i redoviti tjedni pregled glavnih zbivanja samo su dio sadržaja jučerašnjeg Dnevnika Nove TV koji je privukao svakog drugog gledatelja koji je u tim trenucima bio pred malim ekranima.

Trijumf Nove TV u udarnom terminu dodatno je učvrstila i omiljena serija Lud, zbunjen, normalan koja je jučer ostvarila 35,2% udjela u gledanosti. Točnije, uz obitelj Fazlinović se jučer zabavljalo više od 730 tisuća gledatelja.

Odlične rezultate nastavlja i Doma TV kojoj je u samo mjesec dana udio u gledanosti udarnog termina porastao za 20% u odnosu na mjesec ranije.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju