Popularni pjevač stat će pred kamere IN magazina gostujući u rubrici 'Petkom s Petkom'. Ekipa emisije priredit će mu izenađenje i odvesti ga na karting koji Jole obožava.

'Nakon poroda moje supruge doktoru i babicama sam rekao, dobro jel' ima još netko koga treba poroditi', prepričat će Jole voditelju Daliboru Petku svoje dogodovštine iz rađaonice. Iako je porod protekao relativno brzo, Jole to iskustvo ne bi ponovio. 'Htio sam to doživjeti i drago mi je da sam bio u rađaonici, ali mislim da muškarcu tamo nije mjesto', smatra Jole.

Ekipa emisije priredit će mu izenađenje i odvesti ga na karting koji Jole obožava, ali zbog silnih obaveza nije uspio voziti već nekoliko godina. Tamo će ga s odgovarajućim odijelom dočekati njegova dugogodišnja prijateljica Katarina Rautek, pjevačica grupe ET. Ona smatra da je Jole 'kit u kakvog se trebaju ugledati svi frajeri'. Kako će proći odmjeravanje snaga na brzoj stazi te tko će osvojiti medalje i pehare gledatelji imaju priliku saznati ovog petka u IN magazinu Nove TV.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju