Nova TV je i u listopadu bila najgledanija grupa u Hrvatskoj. U cijelom danu njezine kanale Novu TV i Doma TV gledalo je 30,2 posto gledatelja, dok je u udarnom terminu kanale grupe odabralo 37,2 posto pred malim ekranima.

Novu TV, najgledaniji TV kanal u Hrvatskoj, svaki dan u udarnom terminu bira više od 530 tisuća gledatelja. Doma TV je u cijelom danu ostala najgledaniji specijalizirani kanal u zemlji.

Dnevnik Nove TV u prosjeku gleda više od 690 tisuća gledatelja. Vijesti u 17 svaki dan privuku gotovo 350 tisuća gledatelja, dok se na kraju dana uz Večernje vijesti informira više od 300 tisuća građana. Najgledaniji događaj u listopadu bio je prijenos boksačkog meča Kličko-Povetkin kojeg je gledalo gotovo 760 tisuća gledatelja.

Tri najgledanije serije u Hrvatskoj i u listopadu su bile serije Nove TV. Stella je i dalje na prvom mjestu s gotovo 700 tisuća gledatelja, dok ostatak vrha ljestvice čine Djevojka imena Feriha i Zora dubrovačka.

Filmski program Nove TV također je odabrao pobjednika mjeseca - američku dramu Drugo lice Samanthe gledalo je više od 440 tisuća gledatelja.

Izvor: Nielsen Audience Measurement
Ciljna skupina: 4+
Razdoblje: 1.-30.10.2013.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju