Najjače snage Nove TV, Ivana Petrović, urednica vanjske politike i Mislav Bago, urednik i reporter te politički komentator osvojili su nagrade u kategorijama Najbolja novinarka odnosno Najpopularniji novinar u Hrvatskoj u sklopu ankete agencije Medianet.

Najjače snage Nove TV, Ivana Petrović, urednica vanjske politike i Mislav Bago, urednik i reporter te politički komentator osvojili su nagrade u kategorijama Najbolja novinarka odnosno Najpopularniji novinar u Hrvatskoj u sklopu anketa Weekend Media Festivala. Ovo je još jedna potvrda za Novu TV koja svojim informativnim programom već godinama podiže ljestvicu kvalitete i donosi svojim gledateljima informaciju više.

Anketa, koju je provela agencija Medianet, je u obje kategorije provedena u sklopu Weekend Media Festivala. U kategoriji ''Najpopularniji novinar'' anketa je provedena telefonskim putem od 12. do 15. rujna i to na 1000 ispitanika, punoljetnih građana RH. Ispitanici su odlučivali između 171 novinara s područja televizije, tiska, radija i web portala. Prvo mjesto je uvjerljivo odnio Mislav Bago, a među najboljima smjestilo se još nekoliko poznatih lica Nove TV – Saša Kopljar, Ivana Paradžiković, Andrija Jarak, Romina Knežić, Marija Miholjek i Petar Pereža.

Za kategoriju ''Najbolji novinar'', anketa je provedena online, od 18. do 22. rujna među stručnjacima za Odnose s javnošću. Riječ je o 154 člana Hrvatske udruge za Odnose s javnošću, profesora i studenata novinarstva. Nagrade je u ime oba urednika i novinara preuzela direktorica Informativnog programa Nove TV, Ksenija Kardum,a tom prilikom je i izjavila: ''Ove nagrade su dvostruka potvrda da radimo drugačije i bolje od drugih – to su potvrdili građani, dakle ujedno i gledatelji u kategoriji najpopularnijeg novinara za Mislava Bagu, a zatim i PR stručnjaci u kategoriji Najbolje novinarke za Ivanu Petrović. Ovo dvoje urednika i novinara su za Novu TV neizmjerno važne snage jer svojim načinom rada, drugačijim izvještavanjem i propitivanjem svega što se događa u Hrvatskoj i regiji, stvaraju jednu drugu dimenziju kvalitete za našu televizijsku postaju.''
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju