Kad je čula kakav joj izazov sprema Dalibor Petko za ovotjednu rubriku IN magazina Ivana Banfić je izjavila: 'Moram si ići leći'. Voditelj će popularnu pjevačicu odvesti u dijagnostički laboratorij!

Nova TV, IN magazin, petak, 17.veljače u 17.25 sati.

Ivana neće samo posjetiti mjesto u kojemu je kao srednjoškolka obavljala praksu, već će se morati prisjetiti kako se vadi krv. Za potrebe reportaže Petko će dobrovoljno zasukati rukav i prepustiti se u ruke nesuđenoj laborantici.

'Imam tremu, nisam ovo nikad radila', reći će Ivana Banfić prije nego li će prionuti poslu. Ivanu su njeni nesuđeni kolege u laboratoriju opisali kao vrijednu i marljivu djevojku, koja je uvijek dolazila na vrijeme, ali je svima jasno dala do znanja da će ipak biti pjevačica. Osim Petka, dobrovoljac će biti i Ivanin brat Neven koji svaki put pri vađenju krvi pada u nesvijest. Tko je pozelenio, a tko ostao na nogama, tko se uplašio, a tko pobijedio strah gledatelji imaju priliku saznati ovog petka u rubrici 'Petkom s Petkom' u kojoj se Ivana Banfić susreće s još jednim izazovom – penjanjem po liticama.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju