Nova TV grupa ostala je vodeća grupacija u Hrvatskoj, a najviše gledatelja privukla je informativnim programom te hit serijama.

Ni u lipnju se ništa nije promijenilo – Nova TV grupa ostala je najgledanija u Hrvatskoj. U udarnom terminu privukla je 36,1 posto gledatelja, gotovo dvostruko više od konkurencije. Nova TV je i dalje najgledaniji televizijski kanal s 29,5 posto udjela u gledanosti u udarnom terminu, a Doma TV na prvom je mjestu u kategoriji specijaliziranih kanala.

Dnevnik Nove TV svakog dana u lipnju gledalo gotovo 480 000 gledatelja, što je 200 000 više od konkurencije. Prvi izbor gledatelja su i Vijesti u 17 te Večernje vijesti, koje su višestruko gledanije od konkurencije.

Ljubavna priča između Mustafe i Narin, ovjekovječena u hit seriji Da sam oblak, brzo je privukla obožavatelje koji su joj osigurali status najgledanije serije u Hrvatskoj s gotovo pola milijuna gledatelja. Na popisu najpopularnijih još uvijek su i priče iz svakodnevice obitelji Fazlinovići u hitu Lud, zbunjen, normalan, a s više od 350 000 gledatelja po epizodi među najuspješnijima je i serija 'Kako vrijeme prolazi'.

Najgledaniji film mjeseca bila je legendarna komedija Policijska akademija, a s gotovo 300 000 gledatelja najgledanija zabavna emisija u Hrvatskoj i dalje je inMagazin.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju