Bivši, ali i trenutni natjecatelji showa Supertalent čija druga sezona počinje idućeg petka postaju svjetski poznati izvođači.

Nakon holivudske mlade nade Antonije Dore Pleško, ovog puta je glazbeni svijet prepoznao rad još jednog hrvatskog supertalenta. Radi se o Kristijanu Mohoroviću koji se na riječkoj audiciji nove sezone Supertalenta predstavio kao trance DJ. Izveo je originalnu verziju svog singla 'Frankfurt'. Ta je skladba upravo krenula u prodaju diljem svijeta i to u 19 online trgovina među kojima su: iTunes, Rhapsody, Napster, iLike, eMusic, AppliedSB, Amazon MP3, Nokia Music Store, MySpace Music, te Amazon Disc on Demand. Na novom singlu nalaze se originalna verzija dvaju remixeva 'Jumpstyle' i 'Minimal', te Kristijanovo najnovije i najmoćnije trance glazbeno djelo 'Dance Storm On Ibiza'. Kristijan koji sigurnim koracima kroči u svijet trance glazbe kaže kako je nastup na Supertalentu za njega jedno vrlo lijepo i korisno iskustvo, a ukoliko bude odabran među pedeset polufinalista garantira party za pamćenje.

Prvu sezonu Supertalenta obilježio je između ostalih i Boris Morović svojom besprijekornom imitacijom plesnih bravura kralja popa Michaela Jacksona. Upravo to su prepoznali i stručnjaci iz Japana odakle stiže Borisova najnovija poslovna ponuda. Krajem ovog mjeseca Boris odlazi tamo na šest mjeseci kako bi nastupao u 'Michael Jackson Thriller Fantasy' muzeju i kazalištu. Michael Jackson je za života to kazalište dvaput posjetio i bio oduševljen, a na mjestu gdje je sjedio postavljena je i njegova statua u spomen na taj događaj. U Japanu ću ovaj istinski supertalent surađivati s najvećom tamošnjom televizijskom kućom gdje će snimiti i 'Thriller spot' u 3D tehnici koji će biti prikazivan u spomenutom kazalištu kada tamo neće nastupati Boris osobno. Važno je napomenuti da se nekoliko svjetski poznatih imitatora borilo za ovo mjesto, a odabran je upravo Boris koji za svoj veliki svjetski uspjeh zaslužnim drži upravo Novu TV i show Supertalent koji ga je lansirao u zvijezde.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju