Nova TV, subota 06. kolovoza i Doma TV 7. kolovoza.

Marinu Rendiću u goste dolaze veliki gurmani i hedonisti koje će ovaj Grill boss imati priliku impresionirati svojim jelima. Gledatelji imaju priliku saznati kako napraviti hladnu juhu od rajčice i bosiljka, te mariniranu janjetinu i teleća prsa. Osim toga chef Rendić će svojim gostima napraviti i desert koji se ovog puta sastoji od paprene kruške i sladoleda od mente. Kako kvalitetno marinirati janjeće kotlete, koji sastojci idu u marinadu za teletinu te koje se sve male trikove primijeniti tijekom pripreme ukusne juhe od rajčice, idealne za vruće ljetne dane, spremno će s gledateljima podijeliti Marin Rendić. Grill boss će objasniti kako kvalitetno pripremiti jelo, te savjetovati kako u mesnici izabrati najbolje i najkvalitetnije meso za roštilj. Saznat ćemo kako napraviti paprenu krušku, a ono što će cijelom današnjem jelu dati cool notu bit će sladoled od mente i vanilije na tekućem dušiku. Tekući dušik je na minus 196 stupnjeva stoga će Chef savjetovati: 'Ovo nikako nemojte pokušavati kod kuće.' Kao alternativu Rendić će predložiti da se sladoled ostavi na ledu 5-6 sati te na taj način dobro zamrzne.

Rendić će demonstrirati kako zalediti sladoled s tekućim dušikom te servirati svojim gostima pravu cool deliciju odmah iza sjajne mesne delicije s roštilja. Kako dobro očistiti rešetku, te kako provjeriti da li je meso pečeno gledatelji imaju priliku saznati u ovotjednoj emisiji iz prve ruke majstora za roštilj, chefa Marina Rendića.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju