Kao vodeća televizija u Hrvatskoj Nova TV nastavlja nizati rekorde gledanosti.

Protekli vikend obilježio je Dnevnik Nove TV koji je oborio vlastiti rekord. U nedjelju, 21. studenog Dnevnik Nove TV gledalo je 985 891 gledatelja, odnosno tog je dana ostvario gledanost od 23,7 posto na općoj populaciji i 47 posto udjela u gledanosti. U rekordnom Dnevniku u studiju Nove TV gostovao je ministar Šuker na temu državnog proračuna, a u akciji 'Želimo znati' ministar Bošnjaković najavio da administracija posvajanja u RH ne bi trebala trajati duže od šest mjeseci. U tjednu od 15.-21. studenog prosječna gledanost Dnevnika Nove TV bila je 19 posto, što je rezultat koji potvrđuje da je i dalje najgledanija središnja informativna emisija u zemlji.

Nova TV bila je u prošlom tjednu ponovno najgledanija televizija u udarnom terminu, između 19 i 23 sata kada je najviše gledatelja pred ekranom, ostvarivši najveći udio u gledanosti od 31,3 posto.

U TOP 10 najgledanijih emisija prošloga tjedna na svim televizijama uz Dnevnik Nove TV, ušla je humoristična serija 'Lud,zbunjen,normalan' s 19,09 posto gledanosti, dramska serija 'Najbolje godine' s 14,5 posto i show 'Supertalent' s 14,3 posto gledanosti.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju