'Uživajte u filmovima Nove TV, jer svi već šuškaju o tome uključujući i svjetske glumačke zvijezde koje vas pozivaju na FILMOVE U STUDENOM na Novoj TV!

Nova TV je pripremila niz vrhunskih filmskih naslova i desetak televizijskih premijera, a kreativan tim Nove TV pobrinuo da ih primjereno i predstavi. Pogledajte kako George Cloonney, Brad Pitt, Harrison Ford, Nicholas Cage, Cate Blanchet, Julia Roberts i ostala impresivna glumačka izgovaraju STU-DE-NI, te ne propustite ovaj mjesec provesti uz filmski program Nove TV.

'Ocanovih 12 ' da li je uopće potrebno reći nešto o filmu redatelja Stevean Soderbergha koji je u svom drugom nastavku okupio glumačke ekipu alla crème? George Clooney u ulozi Danny Oceana zajedno s Brad Pittom i Matt Damonom pokušava riješiti stari dug. Kako bi stvari bile kompliciranije u priču se uključuje i Dannyjeva bivša žena Tess koju je utjelovila oskarovka Julia Roberts.

Nova TV premijerno donosi i priču o najpoznatijem avanturistu u televizijskoj premijeri 'Indiana Jones i kraljevstvo Kristalne lubanje' redatelja Stevena Spielberga. Harrisonu Fordu u ovom četvrtom nastavku pridružit će se i odlična Cate Blanchett u ulozi Irine Spalko, kao i glumačka nada Hollywooda Shia LaBeouf. Ne propustite zabavu za cijelu obitelj i dašak avanture u četvrtom nastavku Indiane Jonesa.

Film 'Prljavi poslovi' - akcija od koje zastaje dah, premijerno na Novoj TV. John Cusak, Hillary Duff te Joan Cusack donose priču o politici u kojoj gledatelji nemaju vremena za predah.

'Posjedon' – film nominiran za Oscara u kojem očekujte uzbuđenje, strah i akciju. Kurt Russell predvodi mladu glumačku ekipu koja ima samo jedan cilj - izaći na površinu.

'Pogled u budućnost' prikovat će za male ekrane sve pobornike dobre glume, jer tamo nastupaju oskarovac Nicolas Cage i glumica četverostruko nominirana za tu prestižnu nagradu, Julianne Moore.

'Sedam godina u Tibetu' - priča nominirana za Zlatni globus koja će nadahnuti i inspirirati. Odličan Brad Pitt dolaskom u drugačiji svijet od našeg otkriva pravo prijateljstvo s duhovim vođom Dalaj Lamom. Od 80 naslova u studenom na Novoj TV gledatelji će osim televizijskih premijera moći uživati i u sljedećim filmovima : 'Nacionalna sigurnost', 'Connorov rat', 'Alex i Emma' s Kate Hudson u glavnoj ulozi, '50 prvih poljubaca', 'Ja ću budan sanjati' i 'Imaš poruku' s Meg Ryan i Tom Hanksom u glavnim ulogama.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju