Sony Pictures Television prvi je majorski studio čiji se sadržaji emitiraju na SVOD platformi u Hrvatskoj. U Hrvatskoj će tako po prvi puta sadržaj major studija gledateljima biti dostupan na SVOD platformi.

Video sadržaj produkcijske kuće Sony Pictures Television prikazivat će se na OYO, SVOD platformi Nove TV. Gledatelji će u sklopu mjesečne pretplate na OYO moći uživati u novim serijama, od kojih će se neke po prvi puta prikazati u Hrvatskoj, ali i u brojnim blockbuster filmovima. OYO je jedinstveni video portal koji nudi brz, jednostavan i legalan pristup video sadržajima putem Interneta. Omogućuje gledanje brojnih filmova i serija, ali i pristup emisijama Nove TV i Doma TV te sportskom programu. Svi sadržaji na OYO dostupni su izravno putem računala/Internet preglednika, mobilnih aplikacija ili putem Smart TV uređaja.

„Ponosni smo što smo uspješno dogovorili suradnju sa Sony Pictures Television, jednom od najvećih holivudskih produkcijskih kuća, koja u svom portfelju nudi filmske i serijske megahitove. Želja nam je ovom suradnjom svim postojećim i novim OYO korisnicima ponuditi neograničeno uživanje u prvoklasnim sadržajima te omogućiti daljnji razvoj SVOD usluge u Hrvatskoj“, izjavila je Mateja Krpić, direktorica OYO.

Sony Pictures Television televizijski je ogranak holivudskog studija Sony Pictures Entertainment i jedan od vodećih pružatelja sadržaja u televizijskoj industriji. Proizvodi i distribuira program različitih žanrova diljem svijeta, uključujući komedije, drame,  reality serije te TV i kino filmove.

Više informacija o Sony Pictures Television, CME, OYO možete potražiti na:

sonypictures.com
cetv-net.com/en/index.shtml
novaplus.dnevnik.hr

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju