Nakon što smo prošle nedjelje saznali tko su najbolje odjeveni Hrvati, ovotjedni Red carpet donosi listu neukusa!

Dok celebrityji željno očekuju Guruovu ljestvicu najboljih, od njegove liste najgore odjevenih svi strahuju. Nakon što smo prošle nedjelje saznali tko su najbolje odjeveni Hrvati, ovotjedni Red carpet donosi listu neukusa. Maksim Mrvica zauzeo je prvo mjesto na listi najbolje odjevenih, no ova druga lista iščekuje se s još većim nestrpljenjem. Već tradicionalno lista najlošije odjevenih napravi mnogo pompe.
Guru najavljuje da će biti nekih iznenađenja, no da se i ove godine na njoj nalaze neka standardna, čini se neizbježna imena, poput recimo Mije Begović. Uz standardnih TOP 20 tu su i kategorije koje dodatno uzburkaju javnost poput 'Najiritantniji celeb', 'Najopasniji dekolte', 'Najveća posvuduša', 'Najofucanija haljina'. Guru je ove godine odlučio proširiti vidike, pa je dobro promatrao događanja i stylinge u regiji, a ove nedjelje donosi i TOP pet koji su prema njegovom mišljenju zabilježili totalni modni promašaj.

U privitku donosimo ovogodišnju TOP listu najbolje odjevenih, a koga je Fashion Guru odlučio staviti na listu najlošije odjevenih saznat ćemo ove nedjelje.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju