OYO.hr, prvi internetski servis u Hrvatskoj koji nudi gledanje videa na zahtjev, od sada u svojoj ponudi ima i nove nastavke popularne serije 'Izgubljena čast'.

EKSKLUZIVNI SADRŽAJ SAMO NA OYO.HR-u
Novi nastavci popularnih serija samo na OYO.hr-u

OYO.hr, prvi internetski servis u Hrvatskoj koji nudi gledanje videa na zahtjev, od sada u svojoj ponudi ima i nove nastavke popularne serije 'Izgubljena čast'. Nova TV odemitirala je cijelu prvu sezonu serije 'Izgubljena čast', a s obzirom da je druga sezona još u produkciji u Turskoj, nije moguće osigurati dovoljan broj epizoda za potreban intenzitet prikazivanja na ekranu. No dio novih nastavaka koji je već sada na raspolaganju bit će dostupan ekskluzivno na OYO.hr-u. Svi obožavatelji ove turske uspješnice imat će priliku uživati u dva nastavka 'Izgubljene časti' tjedno.

Još jedna novost dolazi iz OYO.hr-a, a to je da najpopularniju domaću seriju 'Larin izbor' od sada pretplatnici VOD servisa Nove TV mogu gledati čak pet epizoda unaprijed.

Nova TV je ovaj četvrtak počela prikazivati i sportsku emisiju, 'Magazin MMA lige' koju svi oni koji su je propustili ili je žele ponovno pogledati također mogu potražiti na sve popularnijim stranicama OYO.hr-a.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju