Reporter Provjerenog osvojio zlato na Svjetskom nanbudo kupu u Maroku. Istaknuti novinar i višestruki svjetski prvak u Nanbudo borbama, Edin Mahmuljin, vratio se sa Svjetskog kupa iz Casablance.

Reporter Provjerenog nastupio je u kategoriji samoobrane protiv dvojice napadača. Pritom je koristio svoje znanje ručnih i nožnih udaraca te vratolomnih bacanja koje su osnova Nanbudo sporta. Zajedno sa svojim kolegama Darkom Laktašićem i Vedranom Sedlarom uvjerljivo je osvojio zlato.

Održano natjecanje okupilo je oko stotinjak natjecatelja iz desetak zemalja svijeta među kojima su Maroko, Tunis, Švicarska, Kanada, Italija i druge zemlje. ''Uz svakodnevni novinarski i istraživački rad zbog kojeg su reportaže emisije Provjereno iznimno gledane, svakako je veliki uspjeh biti i dalje u vrhu sporta kojim se bavim od pete godine života. Sve godine truda, vježbe i mog rada ovakvim uspjesima su nagrađene.'' – ističe Edin. Uz nove novinarske izazove, Edina u studenom očekuje i novi nastup na svjetskom prvenstvu u Italiji.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju