Serija koja je podigla prašinu - sa zanosnom Jennifer u ulozi glavne glumice i izvršne producentica, od danas ekskluzivno možete pratiti na OYO.hr!

Jennifer Love Hewitt vas vodi tamo gdje se prodaje užitak, a diskrecija je sve. To je mjesto životnih odluka protagonistice Riley, koju je utjelovila Jennifer Love Hewitt. Hrvatsku premijeru serije 'Dvostruki život' ne propustite od danas na OYO. Serija je bazirana na TV filmu iz 2010. godine istog naziva, koji je Jennifer Love Hewitt donio nominaciju za Zlatni Globus. Prva sezona serije već se emitirala u Americi gdje je podigla veliku prašinu. Još prije početka emitiranja serije, pokrenuta je nacionalna kampanja licenciranih fizioterapeuta i masera koji su protestirali jer su smatrali da serija srozava njihovu profesiju. Akcija se zvala 'The group is Massage Therapists Against The Client List'.

Hrvatski gledatelji će od 24. svibnja imati priliku gledati drugu sezonu 'Dvostrukog života' koja će se istovremeno premijerno prikazivati i u SAD-u.

'Dvostruki život' priča je o Riley Parks (Jennifer Love Hewitt), mladoj kućanici iz gradića u Teksasu, koja mora sama podići svoje dvoje djece kada njezin nezaposleni suprug Kyle iznenada nestane. Na savjet prijatelja, Riley odlazi na tečaj za maserku u spa centru koji suptilno nudi seksualne usluge. Tajeći svoje novo zanimanje od prijatelja i obitelji, ona napravi specijalnu listu klijenata s kojima je ostvarila poseban odnos. Radi se o klijentima s kojima redovito razgovara o njihovim privatnim problemima, koji su ih i doveli do nje. Dok se bori s rastućim osjećajima za svog šogora Evana (Colin Egglesfield), Riley će napraviti sve da dovede u ravnotežu svoj dvostruki život. No kada se u njen život ponovno vrati suprug Kyle, stvari se dodatno zakompliciraju.

U 'Dvostrukom životu' gostujuće uloge su ostvarili planetarno popularna Betty White kao Ruth Hudson te Mimi Rogers u ulozi Valerie Dawson.

Osim Jennifer u seriji glume Loretta Devine, dobitnica Emmya, poznata po ulogama u filmu 'Dreamgirls', te serijama 'Uvod u anatomiju', 'Glee' i 'Eli stone'. U ulozi Evana gledatelji će upoznati šarmantnog glumca irskog podrijetla Colina Egglesfielda, koji je najpoznatiji po svojoj ulozi u američkoj sapunici 'All My Children'.

Kontroverznu seriju 'Dvostruki život' pratite od danas na OYO!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju