Novinar Scene Dnevnika Nove TV prvi se puta okušao u glazbenim vodama, u suradnji s reperom Ludinom i njegovom suprugom Norom te pjevačicom Nedom Parmač stvorio je pjesmu uz koju ćemo se svi zabavljati ovoga ljeta.

„Uvijek sam vjerovao da nisam talentiran za glazbu. Nora i Ludin u meni su probudili nešto što je očito jako dugo spavalo. S Norom sam radio na tekstu, a s Ludinom na završnim detaljima. Neda i Elena su šlag na torti! Bez njih, sve ovo ne bi bilo tako dobro. Četiri tjedna iza mene pamtit ću zauvijek. Sudjelovao sam na svakom koraku stvaranja ove pjesme i bio sam iznimno uzbuđen. Ponosan sam na 'Foru s mora' i jedva čekam idući tjedan da se spot premijerno pusti u inMagazinu. Nisam siguran je li kriza tridesetih kriva za ovaj moj izlet, ali mislim da imam novi hobi“ otkrio je Elezović.

Pjesma 'Fora s mora' rezultat je jednog lijepog prijateljstva. Reper Ludin, njegova supruga Nora i Dorijan - prijatelji su već godinama. Nora i Dorijan dugo su Ludina nagovarali da prestane biti alternativac i da promijeni glazbeni stil te se počne baviti komercijalom glazbom. Ludin je pristao i rekao - 'Vi mi napišite pjesmu, a ja ću je otpjevati'. Tako je i bilo... Nora i Dorijan napisali su zabavni i dinamični tekst za pjesmu, a sarajevski dvojac Beatzworkz glazbu.

Pjesma na šaljiv način govori o predrasudama između sjevera i juga, zato je ekipu upotpunila pjevačica s juga, Neda Parmać (ex Feminnem).

Šlag na kraju u timu koji je stvarao pjesmu 'Fora s mora' svakako je mlada pjevačica iz dječjeg zbora Cicibani, Elena Pavić, koja je s Nedom otpjevala dio pjesme i dala joj posebni šarm.

Za pjesmu je već snimljen spot, koji se snimao prošle nedjelje u Crikvenici. Ekipa je cijeli dan uživala u druženju i snimanju pod redateljskom palicom Mateja Matijevića.
Mladi sedamnaestogodišnji redatelj svojim je idejama i izuzetnom sposobnošću na setu oduševio pjevački i autorski dio ekipe. Kakav je konačni proizvod ne propustite pogledati uskoro u inMagazinu.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju