Nova TV predstavlja novi televizijski kanal za zabavu namijenjen ženskoj publici. Iza slogana 'Ljubav te čeka doma' skrivaju se serije, filmovi i emisije koje donose pregršt zabave!

Medijska grupa Nova TV predstavila je danas novi televizijski kanal za zabavu – Doma TV. Novi kanal grupacije Nove TV uređivat će Zrinka Jankov.

U svojoj programskoj shemi Doma TV nudi hrvatskim gledateljima naslove koje još nisu imali priliku pratiti na hrvatskom tržištu. Od 2011. godine i sljedećih televizijskih sezona gledatelji će imati priliku pratiti televizijske premijere programa svjetske produkcije velikih američkih studija kao što su Warner Bros i Sony, najpoznatijih europskih produkcijskih kuća kao što su BBC, Mediaset, ITV (Granada) i RDF te hrvatsku domaću produkciju.

Doma TV donosi pregršt zabave na male ekrane od igranog serijskog programa, zabavnih i lifestyle magazina, kulinarske showove te najkvalitetniji dokumentarni i filmski program. Vrhunske serije 'Tudori' i 'Opasna igra' samo su neki od vrhunskih naslova koje ćemo gledati na Doma TV-u. Novi kanal obilježit će i melodija pjesme 'Moje oči pune ljubavi' koju je za Doma TV napisala Nina Badrić.

Gledatelji će tako imati priliku uživati u kostimiranoj dramskoj seriji 'Tudori', hit seriji 'Rebelde 2' i atraktivnom plesnom showu 'Znate plesati?'.

'Ono što svi s ovim novim kanalom dobivamo je značajno ulaganje u razvoj hrvatske televizijske industrije, ali i program prema potrebama hrvatskog gledatelja. Tijekom godina u svom smo poslovanju dokazali da znamo napraviti kvalitetan kanal i gledan program. Podsjećam vas da je Nova TV danas najgledanija televizija u zemlji, snažan i prepoznatljiv brend, najviše ulaže u domaću produkciju i informativni program i ulijeva najveće povjerenje gledateljima. To je cilj koji imamo i za Doma TV i sve buduće kanale.' – izjavio je predsjednik Uprave Nove TV Dražen Mavrić.

Glavna urednica Doma TV-a bit će Zrinka Jankov. Dugogodišnja filmska urednica Nove TV bit će zadužena za program specijaliziranog kanala koji na hrvatske ekrane donosi televizijske premijere. Diplomirana novinarka u timu grupe Nove TV je od početka emitiranja ove hrvatske komercijalne televizije, a svoje znanje i iskustvo prenijet će u daljnjem radu i na novi kanal Doma TV.

''Velika je čast uređivati novi kanal i zadovoljstvo brinuti o zabavnom programu kakav će biti Doma TV. Ono što možemo najaviti je programska shema s naslovima koje hrvatski gledatelji nisu još imali priliku gledati, koji će publiku opustiti i zabaviti.'' – najavila je Jankov na predstavljanju novog kanala

U svojoj programskoj shemi Doma TV koja se počinje emitirati 2. siječnja 2011. nudi hrvatskim gledateljima naslove koje još nisu imali priliku pratiti na hrvatskom tržištu.

Doma TV donosi pregršt zabave na male ekrane od igranog serijskog programa, zabavnih i lifestyle magazina, kulinarske showove te najkvalitetniji dokumentarni i filmski program.

Sve o programu DomaTV pogledajte na www.domatv.hr

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju