Osim što je gledanost Dome TV u udarnom terminu od početka emitiranja do kraja prošle godine narasla za više od trećine, jučerašnji dan donio je novi razlog za slavlje Nova TV grupa i dalje je vodeća medijska grupacija u zemlji.

Osim što je gledanost Dome TV u udarnom terminu od početka emitiranja do kraja prošle godine narasla za više od trećine, jučerašnji dan donio je novi razlog za slavlje Nova TV
grupa i dalje je vodeća medijska grupacija u zemlji, a izuzetan rast ostvario je i njezin kanal Doma TV, najgledaniji specijalizirani kanal u Hrvatskoj. Podaci gledanosti za 2013. godinu tako pokazuju kako je gledanost Dome TV od samog početka emitiranja do kraja prošle godine u udarnom terminu narasla za čak 35%. Razlozi za zadovoljstvo u grupi Nova TV još su i veći kada pogledamo rezultate koje Doma TV ostvaruje u siječnju.

Primjerice, od početka siječnja do danas gledanost udarnog termina u prosjeku je 20% veća nego u prosincu. Da je svaki dan uz Domu TV sve više i više gledatelja najbolje pokazuje primjer jučerašnjeg dana kada je u udarnom terminu uz junake serija Navy CIS, Navy CIS LA i Živa meta bilo više od 130 tisuća gledatelja, što je za 60% veća gledanost od one koja je zabilježena u udarnom terminu tijekom prosinca. Nove nastavke popularnih serija koje su osvojile Ameriku nastavljamo pratiti i dalje, pa tako Doma TV od idućeg tjedna premijerno donosi novu sezonu uspješnice Navy CIS LA koju u SAD-u prati čak 17 milijuna obožavatelja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju