Specijalizirani zabavni kanal Doma TV obilježava svoju prvu godinu na hrvatskom TV tržištu.

Prije godinu dana, 02. siječnja u 18 sati Doma TV je započeo s emitiranjem, naslovnom pjesmom Nine Badrić 'Moje oči pune ljubavi', krilaticom 'Ljubav te čeka doma' i prvom emisijom 'Dobrodošli Doma'. U sljedećih 12 mjeseci ovaj specijalizirani kanal nastavio je s prikazivanjem zabavnog i serijskog programa te televizijskih premijera.

'Iznimno smo zadovoljni lansiranjem našeg novog kanala Doma TV koji je u samo godinu dana postao prepoznat od strane gledatelja. Tome je doprinijelo jasno programsko usmjerenje zabavnog kanala te jaki programski naslovi. Hrvatskoj publici ponudili smo televizijske premijere poput Tudora, Opasne igre, Hitne Miami, Strasti Orijenta te klasike poput Ptice umiru pjevajući i uveli dnevni magazin domaće produkcije 'Koktel. Navedene serije i emisije ujedno su bili i najgledaniji programi našeg kanala.' – izjavila je glavna urednica Doma TV-a Zrinka Jankov.

Doma TV i dalje planira nastaviti suradnju s najvećim europskim i svjetskim produkcijskim kućama kao što su Warner Bros, BBC, Fremantlemedia i Mediaset te u 2012. godini hrvatskim gledateljima omogućiti da uživaju u pregršt televizijskih premijera poznatih serija i zabavnih programa.

Od programa koje je Doma TV predstavio u 2011., a gledatelji će u njima i dalje moći uživati u 2012. godini, valja istaknuti domaći lifestyle magazin Koktel, nove sezone serija Vampirski dnevnici, Slatke male lažljivice, Nikita, Djevojke na zadatku, Mike i Molly te nove sezone showa Znate li plesati? i kulinarskog showa Jamieja Olivera. 'Zadovoljstvo mi je da od novih serija možemo najaviti TV premijere Hart of Dixie, I hate my teenage daughter, Suburgatory, Secret Circle i mnoge druge. Sigurna sam da ćemo i u novoj godini biti zajedno.' - zaključuje glavna urednica Doma TV-a Zrinka Jankov.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju