Nova TV u lipnju donosi brojne filmske poslastice, TV premijere i zvučne filmske naslove sa sjajnim glumačkim postavama. Mel Gibson, Christian Bale, Colin Farrell, Jennifer Aniston, Owen Wilson, Val Kilmer, Clint Eastwood, samo su neki od glumaca koji će vam uljepšati mjesec lipanj na Novoj TV.

Ljubitelji najpoznatijeg čarobnjaka Harryja Pottera, ovog će mjeseca moći uživati u dva nova nastavka; ´Harry Potter i kamen mudraca´ i televizijskoj premijeri ´Harry Potter i princ miješane krvi´, gdje se šestu godinu zaredom Harry vraća u Hogwarts kako bi se suočio sa sve većom opasnošću koja je možda previše za njegove sve veće moći čarobnjaka..

Fanovi akcije moći će uživati u televizijskoj premijeri filma ´Plan osvete´ s Colinom Farrellom u glavnoj ulozi. Akcijski triler donosi uzbudljivu priču isprepletenu opasnim mafijašima, osvetom ali i ljubavlju. čija se radnja odvija u kriminalnom miljeu New Yorka.


Akcije neće nedostajati i u filmu ´Neočekivani zločin´, u kojem vas očekuju legenda Hollywooda, Robert De Niro i jedan od najpoznatijih hip-hop umjetnika 50 Cent. Priča je to o ambicioznom mladiću, koji se nakon ubojstva svog oca pridružuje njujorškim plavcima i kreće u akciju razotkrivanja urote svojih pokvarenih kolega, koji skrivaju istinu o ubojstvu njegova oca. U međuvremenu, sumnjivi šef Sarcone (Robert De Niro) postavlja mu niz rigoroznih testova, kako bi dokazao njegovu lojalnost.


Ako se volite dobro nasmijati, onda sigurno nećete propustiti film ´Gas do daske´ s dobro poznatim dvojcem Jackiem Chanom i Chrisom Tuckerom. Urnebesni Chris Tucker također vas očekuje u komediji ´Petak´ gdje će mu društvo raditi jedan od najvećih repera Ice Cube, a smijeha neće nedostajati uz Owena Wilsona i Charlieja Sheena u filmu ´Varalice´.

Nova TV pripremila je i odlične romantične komedije pa će te tako moći uživati s Jennifer Aniston i Kevinom Costnerom u filmu ´Šuška se šuška´ gdje tek zaručena Sarah Huttington (Jennifer Aniston) odlazi u Pasadenu sa svojim zaručnikom na obiteljsko vjenčanje, no pritom čuje glasine da su knjiga i film Diplomac temeljene na njezinoj obitelji. Nakon toga otvorit će se niz pitanja na koja će Sarah uz Jeffovu pomoć pokušati naći odgovore. Prelijepa Jennifer Lopez očekuje vas u romantičnoj komediji ´Za sve je kriva svekrva´.

Ljubitelji najpoznatijeg junaka, Batmana, uz ekrane prikovat će film ´Vitez tame´, redatelja Christophera Nolana, u kojem se Christian Bale i Heath Ledger napravili zaista odličan posao. Tome svjedoči i Oscar koji je posthumno dodijeljen Ledgeru za najbolju sporednu mušku ulogu, ali i Zlatni Globus te brojne druge nagrade. Uz pomoć poručnika i tužioca , Batman odlučuje uništiti preostale kriminalne organizacije koje prijete ulicama grada Gothama. Suradnja rezultira uspjesima, ali tim uskoro postaje lovina kralja kaosa. Konce vuče savršeni kriminalni um koji stanovnike tjera u strah. Ima jedan cilj - zauvijek se riješiti zaštitnika grada i od Gothama napraviti grad zločina.

Glumačka elita predvođena Georgeom Clooneyem i Bradom Pittom odvest će vas u svijet vrhunskih lopova u filmu Oceanovih 11.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju