Mjesec veljaču obilježio je Dnevnik Nove TV koji je najgledanija informativna emisija u zemlji, ali i najgledaniji program na svim televizijama.

Kao vodeća televizija u Hrvatskoj Nova TV nastavlja nizati rekorde gledanosti u 2011. Mjesec veljaču obilježio je Dnevnik Nove TV koji je najgledanija informativna emisija u zemlji, ali i najgledaniji program na svim televizijama. S 810 000 gledatelja, odnosno gledanošću od 19,5 posto na općoj populaciji, Dnevnik Nove TV suveren je na vrhu TV gledanosti u Hrvatskoj.

Ekskluzivni intervjui s predsjednikom Josipovićem, ministrom Karamarkom, svjedočanstvo branitelja Petra Janjića Tromblona, Crobarometar, ali i inventivne forme poput Teme dana, Flash vijesti i Bolje Hrvatske pridonijeli su da Dnevnik Nove TV i u veljači privuče najviše gledatelja.

Nova TV bila je u proteklom mjesecu ponovno najgledanija televizija u udarnom terminu, između 19 i 23 sata kada je najviše gledatelja pred ekranom, ostvarivši najveći udio u gledanosti od 30,2 posto na općoj populaciji.

Uz Dnevnik Nove TV, na sam vrh gledanosti svrstala se dramska serija 'Najbolje godine' koja je sa 16,2 posto gledanosti na općoj populaciji najgledanija serija i drugi najgledaniji program u zemlji. U TOP 10 najgledanijih Nova TV ima najviše svojih emisija, njih čak pet. Uz navedene, u vrhu su prijenos Lige prvaka s 15,2 posto gledanosti, turska serija 'Asi' s 15 posto i humoristično-glazbena emisija 'Nad lipom 35' s 13,2 posto gledanosti.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju