Prema rezultatima za prva tri mjeseca 2011. godine Dnevnik Nove TV je najgledanija središnja informativna emisija u zemlji.

Time se nastavio uspjeh iz 2010. godine koju je Dnevnik Nove TV završio kao najgledanija središnja informativna emisija. Od početka ove godine, u razdoblju od 01.01. – 31.03.2011., Dnevnik Nove TV prati najviše gledatelja, 19,1 posto opće populacije. S prosjekom od 793 000 gledatelja prema rezultatima Nielsen Audience Measurement Dnevnik Nove TV ostaje i u 2011. ispred konkurencije.

Također, u utorak, 05. travnja Dnevnik Nove TV bio je sa 17,6 posto gledanosti najgledaniji program dana.
Rezultati gledanosti posljednja tri mjeseca potvrđuju da imamo povjerenje gledatelja i na tome im hvala. Iznimno me veseli i ponosna sam da su i gledatelji prepoznali našu objektivnost i informativnost te u 2011. godini opet biraju ostati s nama. 'Tema dana', 'Flash vijesti' te 'Bolja Hrvatska' s kojom smo započeli krajem prošle godine samo su neki od noviteta s kojima smo osvježili informativni program, a u planu su i daljnje inovacije kojim ćemo nastaviti podizati ljestvicu kvalitete. – izjavila je Iva Gačić, direktorica Informativnog programa Nove TV.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju