Na dan presude hrvatskim generalima najgledaniji program u Hrvatskoj bio je Dnevnik Nove TV

DNEVNIK NOVE TV 15. TRAVNJA NAJGLEDANIJI
Presudu generalima Nova TV pratila kroz četiri sata specijalnog programa


Sa 640 000 gledatelja središnja informativna emisija Nove TV bila je i najgledaniji informativni program u zemlji, uz Vijesti u 17 sati bilo čak 507 000 gledatelja. Izvanredne vijesti Nove TV u 15.30 sati gledao je svaki drugi gledatelj ispred malih ekrana.

Presudu generalima informativni program Nove TV popratio je s 40 uključenja uživo u danu te live stream-om na portalu Dnevnik.hr čime je hrvatskim gledateljima donio sve najrelevantnije događaje jucerasnjeg,povijesnog,dana.
U specijalnoj emisiji informativni program Nove TV ugostio je sugovornike koji su svojim relevantnim komentarima pokrili politički, braniteljski, povijesni i pravni segment.
Uz izravan prijenos obraćanja premijerke Kosor, Nova TV jedina se izravno uključila u obraćanje predsjednika Josipovića povodom presude, te interaktivno na svom portalu i društvenim mrežama pratila događaje i donijela komentare posjetitelja u Temi dana.

Urednica vanjske politike Ivana Petrović godinama prati haške procese i njihove ključne trenutke, a tijekom specijalnog programa imala je više od 15 uključenja uživo.Reporterka Tatjana Krajač donijela je ispovijest ljudi koji godinama pomažu hrvatske generale u Haagu. Politički komentator Mislav Bago pratio je reakcije političkog vrha.
Reporter Andrija Jarak s glavnog zagrebačkog trga donio je emotivne trenutke i prve reakcije hrvatskih građana i branitelja o presudi, a Marin Dragičević prenio je ozračje iz Pakoštana. Dnevne urednice bile su Ivana Ivančić i Ksenija Kardum.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju