Novi zabavni kanal Doma TV s emitiranjem kreće 2. siječnja 2011., a prije toga gledatelji imaju priliku posjetiti blagdanski Doma TV kutak u shopping centrima u Zagrebu, Splitu i Osijeku.

Dnevnu sobu Doma TV-a građani mogu posjetiti danas i u četvrtak 23. prosinca tijekom cijelog dana u zagrebačkom Avenue Mallu, City Centar One-u i Garden Mallu, splitskom Jokeru i osječkom Mercatoru gdje imaju priliku saznati sve o novom kanalu. Također se mogu zabaviti, fotografirati u fun kutku i otići s darovima kanala kojeg krasi slogan: 'Ljubav te čeka doma'.

Doma TV izašao je i na ulicu i razveselio svoje buduće gledatelje. Na zagrebačkom Cvjetnom trgu prolaznice su imale priliku uz tulipane boje novog kanala Nove TV saznati sve o novom programu. Ugodno iznenađeni građani raspitivali su se što će sve moći gledati na Doma TV-u, s osmijehom zahvaljivali na daru i bili puni dobrih želja za novi kanal. A ono što će u svojoj programskoj shemi Doma TV ponuditi hrvatskim gledateljima su naslovi koje još nisu imali priliku pratiti na hrvatskom tržištu. Gledatelji će imati priliku pratiti televizijske premijere programa svjetske produkcije velikih američkih studija kao što su Warner Bros i Sony, najpoznatijih europskih produkcijskih kuća kao što su BBC, Mediaset, ITV (Granada) i RDF te hrvatsku domaću produkciju. Doma TV donosi pregršt zabave na male ekrane od igranog serijskog programa, zabavnih i lifestyle magazina, kulinarske showove te najkvalitetniji dokumentarni i filmski program. Svjetske hit serije 'Tudori' i 'Opasna igra', 'Strasti Orijenta', 'Rebelde 2', show 'Znate li plesati', emisije 'Dom iz snova', 'Mamin svijet' i 'Doma IN' samo su neki od vrhunskih naslova koje ćemo gledati na Doma TV-u. Novi kanal koji će uređivati Zrinka Jankov obilježila je i melodija pjesme 'Moje oči pune ljubavi' koju je napisala Nina Badrić.

Gledatelji trebaju ponovno pokrenuti tražilicu na svojim DVB-t uređajima kako bi na svojim TV prijamnicima vidjeli Doma TV 2. siječnja u 18 sati.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju