IN magazin donosi priču o jednoj vrlo posebnoj djevojčici. Naime, mala Marina iz okolice Senja jedina je učenica Osnovne škole u selu Krivi Put. Omiljena zanimacija ove prvoškolke su i domaće serije 'Najbolje godine' te 'Lud zbunjen normalan' koje obavezno pogleda prije spavanja.

Na dugom putu od kuće u zaseoku 'Rupa', do škole joj je društvo ovih dana pravio novinar riječkog dopisništva IN magazina Davor Garić, a Martina je ostala iznenađena kada je shvatila da se radi o glumcu kojeg je upravo gledala u jučerašnjoj epizodi svoje omiljene serije u kojoj se novinar pojavljuje u epizodnoj ulozi. Davor je došao ruku punih darova Nove TV koji će Martini uljepšati školske dane i pomoći joj pri savladavanju prvih školskih obaveza.

Dječja enciklopedija, razni školski pribor te veliki plakat s autogramima zvijezda Najboljih godina oduševili su djevojčicu koja muku muči s prijevozom do škole. Autobus ju naime dovozi sat vremena prije početka nastave, što će u zimskim danima kada temperature padaju i do minus dvadeset predstavljati sve veći problem.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju