Prekrasna čileansko – američka glumica Cote de Pablo gledateljima je najpoznatija kao borbena specijalna agentica Ziva David u seriji Navy CIS čiju devetu sezonu upravo gledamo na Novoj TV i Doma TV-u.

Prekrasna čileansko – američka glumica Cote de Pablo gledateljima je najpoznatija kao borbena specijalna agentica Ziva David u seriji Navy CIS čiju devetu sezonu upravo gledamo na Novoj TV i Doma TV-u. Danas 34-godišnja glumica u dobi od 10 godina preselila se s obitelji iz rodnog Čilea u Miami. Osim što je bila finalistica Nacionalne zaklade za umjetnosti, Cote je diplomirala glumu i glazbeni teatar na prestižnom sveučilištu Carnegie Mellon.

U djetinjstvu je u jednoj nezgodi ostala bez dijela lijeve ušne školjke, no to je nije spriječilo da u popularnoj seriji Navy CIS sve opasne scene, u kojima sudjeluje kao bivša agentica izraelskog Mossada, izvodi potpuno sama, bez pomoći kaskadera. Jednom je prilikom zbog toga ´zaradila´ nimalo bezazlenu ozljedu vrata od koje se oporavljala više od mjesec dana. Sama Cote o izvođenju opasnih scena izjavljuje kako joj to pruža potrebnu dozu adrenalina i, iako je umori, ima osjećaj kao da je zaista nešto napravila. ´Posjedujem na neki način i dozu mazohizma, s obzirom na ozljedu vrata i redovno izgrebena koljena´, zaključuje.

U pauzama snimanja Navy CIS-a, u slobodno vrijeme, Cote je potpuna suprotnost svom dugogodišnjem dečku Diegu Serranu. ´Dok on voli lude noćne zabave i glasnu glazbu, ja volim doma gledati filmove, ugodno večerati, satima pričati uz lagane zvuke bossanove s prijateljima, ali se u toj našoj različitosti izvrsno nadopunjujemo´, otkrila je časopisu People. Dodala je i kako svog partnera obožava upravo zbog lošeg utjecaja koji ima na nju. ´Obožavam ga! Da nema njega, bila bih najdosadnija osoba u Los Angelesu!´, naglašava ova privlačna glumica koja je svojom ulogom i nastupom zadobila pažnju svjetske publike.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju