Plesno iluzionistički show Luke Vidovića i Atomic Dance Factorya premijerno će biti izveden u nedjelju, 23. listopada u 10:00 i 12:45, a danas vam otkrivamo dio scenarija!

Zabavna, jedinstvena, plesna, duhovita, edukativna – sve su to epiteti koji odlikuju predstavu čija će se premijera i pretpremijera održati za 6 dana u Tvornici kulture. Bit će to prvi takav projekt u novouređenoj Tvornici, koja je za potrebe nove umjetničke sezone u potpunosti renovirana te time prilagođena i najmlađoj publici. Smještanje predstave u Tvornicu kulture bio je zanimljiv potez za Teatar Prestige, nositelja projekta, jer nije uobičajeno izvoditi kazališne komade u poglavito koncertnim dvoranama, ali spoj glazbe, plesa i iluzije sam je po sebi „privukao“ prostor u kojem su ples i glazba svakodnevni domaćini.

Deset plesača, iluzionist, pjevačica, crtačica na pijesku(!), 80 minuta dinamičnog showa s najmodernijom glazbom – faktori su zbog kojih je predstava sasvim drugačija od onog što ste do sada mogli doživjeti! Uz odličnu zabavu predstavu odlikuje edukativni karakter i isticanje moralnih normi jer je cilj showa obogatiti svakog gledatelja, imali oni šest ili sedamdeset godina!

Radnja se temelji na odrastanju dječaka čiji su roditelji silno željeli da on ne krene njihovim koracima. Ali on je odlučio postati iluzionist i slijediti svoju intuiciji jer se nadao da će tako pronaći prekrasnu djevojku u koju se zaljubio u Kini, a koja je misteriozno nestala! Dječak je živio svoj san što ga je dovelo do svjetske slave. Zbog iluzija je proputovao cijeli svijet; posjetio je Australiju i Afriku, a cijelo je vrijeme uporno tragao za izgubljenom ljepoticom.

„…u jednom trenutku bio sam sam pred slikom...Mislim da sam je toliko volio gledati jer me podsjećala na onu djevojku iz Kine... I samo sam je htio dotaknuti.. Čim sam dodirnuo platno, ispred mene se otvorio tajni prolaz... Točno iza slike !!!! Ušao sam unutra, a slika se zatvorila za mnom...po zidovima su velike svijeće na starinskim svijećnjacima osvjetljavale hodnik koji je vodio samo u jednom smjeru...a od tamo je dopirala glazba koja se svakim mojim korakom pojačavala... Odjednom se ispred mene otvorila ogromna sala za balove...a unutra sam imao što vidjeti…“

U predstavi 23. i 30. listopada igra i mlada Viktorija Novosel, pobjednica Supertalenta prethodne sezone.
Otkrijte sve što vam je Teatar Prestige pripremio već ove nedjelje!

INFORMACIJE O ULAZNICAMA

Pretpremijera je zakazana za nedjelju, 23. listopada u 10 sati, a premijerna izvedba isti dan u 12:45. Ulaznice za obje predstave su prodaji i putem Eventima ali uskoro će ponestati mjesta u slobodnoj prodaji, stoga sve zainteresirane pozivamo da požure po svoju ulaznicu. U prodaji je i predstava 30.10. u terminu od 10 i 12:45.
Ulaznice po cijeni od 60 kn možete kupiti na svim ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima ili putem www.eventim.hr. Sjedalice nisu numerirane, a djeca do 5 godina imaju besplatan ulaz ukoliko sjede u krilu roditelja.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju