Igor Mešin, Sanja Vejnović, Ivica Skoko, Filip Šovagović, Nikša Kušelj, Alka Vuica, Mario Valentić, Emilija Kokić, Nives Drpić, Anđa Marić, Nada Rocco, Irina Čulinović, Ranko Zidarić samo su neka imena koja će kročiti u najpoznatiju reality kuhinju.

Žiri koji će pomno pratiti svaki njihov kuharski korak sastavljen je od profesionalaca i vrsnih poznavaoca kuharstva, tako da će ponosno ispred naših kuhara iz javnog života stati Radovan Marčić, Dino Galvagno i Andrej Barbieri. Prvi put dio žirija neće biti Matej Janković. 'Sudjelovanje na prvoj i drugoj sezoni Masterchefa jedno je od najljepših iskustava u mom životu. Imao sam prilike raditi s divnim ljudima i biti dio jednog od najuspješnijih televizijskih projekata u Hrvatskoj. Nažalost, nisam u mogućnosti sudjelovati u projektu Celebrity Masterchef. Radi ranije dogovorenih poslovnih obveza ne mogu sudjelovati u zahtjevnom televizijskom projektu. Svakako cijeloj ekipi želim sve najbolje u daljnjem radu i puno uspjeha. Pratit ću ih putem malih ekrana.' rekao je Janković. S Nove TV su također Mati zaželjeli sve najbolje: 'Mate Janković kao član žirija prve i druge sezone MasterChefa doprinio je uspjehu ovog formata. Žao nam je da višegodišnju uspješnu i ugodnu suradnju nećemo moći nastaviti u Celebrity MasterChefu radi ranije ugovorenih poslovnih obveza Mate Jankovića. Želimo mu sve najbolje!'

Kazališne daske, svjetla pozornice, male ekrane i mikrofone osobe iz javnog života diljem svijeta zamijenile su štednjakom i to u najvrućoj i jedinstvenoj MasterChef kuhinji, a uskoro ćemo vidjeti kako će i hrvatski kandidati iz svijeta showbusinessa, glazbe, kazališta i filma pokazati svoje umijeće u kuhinji i strast za pripremom jela, ali i žestoku borbu za pobjedom show-u Celebrity MasterChef.

Celebrity MasterChef pokrenut je u Velikoj Britaniji u 2006. godine, od tada sve do danas jedan je od najuspješnijih formata koji već sedam godina za redom oduševljava gledatelje i ostvaruje izvanredne rezultate gledanosti. Posljednje tri sezone, uz male ekrane BBC One-a, privlačile su do čak 8 milijuna gledatelja. Uspješan show Celebrity MasterChef također je emitiran u Australiji, Belgiji, Danskoj, Maleziji i Južnoj Koreji te Izraelu, Norveškoj i Irskoj, gdje je također ostvario izvanredne uspjehe. Pripremite se za otkrivanje tajni do sad neotkrivenih majstora kuhinje - Masterchef Celebrity očekuje nas ovog proljeća na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju