Ovo će proljeće na Novoj TV biti u znaku najpopularnijih televizijskih formata: čeka vas najveći svjetski talent show u kuhinji i željno iščekivana nova, sedma sezona omiljene serije Lud, zbunjen, normalan!

NA NOVU TV STIŽE NAJZABAVNIJE PROLJEĆE
CELEBRITY MASTERCHEF I NOVA SEZONA SERIJE LUD ZBUNJEN NORMALAN
OD 14. OŽUJKA NA MALIM EKRANIMA
 

Treća sezona najvećeg svjetskog talent show-a u kuhinji, MasterChef-a, vraća se na male ekrane u novom ruhu: kandidati iz svijeta showbusinessa, glazbe, mode, kazališta i filma otkrit će svoj skriveni talent! Zahtjevni zadaci, utrka s vremenom i maštovitost upotrebe namirnica začinjeni vještinom ukrašavanja hrane, kroz ovaj zabavni i napeti show testirat će kreativnost i živce ljubitelja kuhanja koji će se publici predstaviti u potpuno novom svjetlu. Igor Mešin, Sanja Vejnović, Ivica Skoko, Filip Šovagović, Nikša Kušelj, Alka Vuica, Mario Valentić, Emilija Kokić, Nives Zeljković, Anđa Marić, Nada Rocco, Irina Čulinović, Ranko Zidarić, Ivana Husar Mlinac, Antonija Šola i Luka Nižetić kročit će u najpoznatiju reality kuhinju.

 

Željno iščekivana nova sezona popularne humoristične serije donose nam zgode i nezgode obitelji Fazlinović. Zapleti u životima četiri muške generacije – Izeta, Faruka i Damira i praunuka Đemice, nasmijat će vas do suza kao i uvijek. I u sedmoj sezoni problemi sa ženama kao neko prokletstvo prate Izeta, Faruka i Damira. Vrijeme je da mali Džebra krene u školu, a njegovo školovanje će dovesti do sukoba između Damira i Izeta. Faruk je proširio posao otvarajući Video produkciju, ali neće sve ići onako kako je planirao… Sedmogodišnji Džebra karakterno je preslika svog pradjeda Izeta, ne voli školu, bavi se tematikama koje nisu prikladni njegovom uzrastu, kao ni izrazi kojima se služi…

Najpopularnija humoristična serija već je u prvoj sezoni osigurala kultni status s brojnim poklonicima među gledateljima, pa će nove epizode zasigurno oduševiti sve njezine vjerne obožavatelje!


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju