Legendarna serija 80-ih 'Bolji život' na programu Doma TV-a kreće 5. studenog, ali već od sutra Vam je dostupna na servisu OYO!

Legendarna serija 80-ih 'Bolji život' već će od subote, 27. listopada, biti dostupna na servisu OYO. Svi nestrpljivi obožavatelji obitelji Popadić nakon emitiranja na Doma TV-u od 5. studenoga moći će pratiti uzbudljive nastavke serije na OYO-u tjedan dana unaprijed. Servis OYO je od sada dostupan i probno sedam dana bez naknade.

'Bolji život' na OYO.hr

Podsjetimo, bolji život očekuju glava obitelji zvan Giga, njegova supruga Emilija beogradska dama te njihova djeca ozbiljni Saša, neozbiljni Boba i vrckava šminkerica Violeta. Nezaposlenost, nedovoljan kućni budžet, problemi odrastanja, socijalne razlike i mentalitet su u sjeni velikog novca koji mogu naslijediti, samo pod točno određenim uvjetima. Bolji život je serija iz života koja prati svakodnevnicu jedne obitelji čiji su problemi mnogobrojni i isti kao i kod svake druge suvremene obitelji. Serija je osamdesetih godina bila iznimno popularna u nekadašnjoj Jugoslaviji, a nedavne reprize u Srbiji i ponovna visoka gledanost potaknule su i priče o mogućnosti nastavka serije.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju