Od ovog tjedna inMagazin donosi nekoliko novosti, a gledatelji već ovog petka imaju priliku omiljenu emisiju pogledati u produženom izdanju.

Od ovog tjedna inMagazin donosi nekoliko novosti, a gledatelji već ovog petka imaju priliku omiljenu emisiju pogledati u produženom izdanju. Petkom će produženi magazin Nove TV obogatiti sadržaj novim rubrikama, a jedan od nje je ''Jedan dan s…'' Svakog petka u rubrici Davora Garića gledatelji inMagazina imat će priliku zaviriti u živote poznatih osoba domaće javne scene. inMagazin će nam otkriti kako izgleda jedan dan u životu poznatih. Što rade kad ne rade, gdje ispijaju jutarnje kave, s kime se druže u privatno vrijeme, na kojoj tržnici i što kupuju, bave li se sportom – samo su neka od pitanja na koja će ova rubrika ponuditi odgovore.

''Ostvari san, postani zvijezda za jedan dan'' - moto je još jedne rubrike Davora Garića u kojoj će ekipa inMagazina uz pomoć stručnjaka iz industrije mode i ljepote, gledateljice pretvarati u lica s crvenih tepiha. Domaćicama, majkama, poslovnim ženama, studenticama priznati će vizažisti, frizeri, modni dizajneri osmišljavati zvjezdani look. Iz petka u petak gledatelji inMagazina pratit će nevjerojatne transformacije stila.

Obilje smijeha gledatelje očekuje i u zvjezdanoj skrivenoj kameri inMagazina. Svakog petka u inMagazinu vidjet ćemo što je sve zabilježila skrivena kamera s poznatim osobama u glavnoj ulozi.

Osim novih rubrika u produženom izdanju inMagazina petkom, svi gledatelji inMagazina Vikend svoju omiljenu emisiju pratit će od ovog tjedna nedjeljom, u terminu od 17.40 sati.

Ne propustite inMagazin svaki dan od ponedjeljka do petka u 17.25 sati i inMagazin Vikend od 17.40 sati!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju