Od producenata popularne humoristične serije 'Lud, zbunjen, normalan' dolazi nova serija 'Lažni svjedok'.

Sljedeći tjedan gledatelji imaju priliku pogledati tri nastavka sitcoma koji stiže od iskusnih producenata, autora popularne humoristične serije 'Lud, zbunjen, normalan'.

U glavnim ulogama su poznata lica, jaka glumačka imena poput Žarka Radića, Bogdana Diklića i Željka Duvnjaka, te brojnih drugih, a radnja nas odvodi u odvjetnički ured Adžić & Hadžić. Riječ je o zajedničkoj odvjetničkoj praksi Nenada Adžića (Aleksandar Seksan) i Zijada Hadžića (Bogdan Diklić). Njih dvojica žive i u istoj zgradi, štoviše u stanovima koji su na istom katu, jedan preko puta drugoga. U skladu s jezičnim nadmetanjem u regiji, Nenad je advokat, a Zijad je odvjetnik. Nenad je udovac, ima dvoje djece, kćer Teu i sina Adija, te s njih troje u stanu živi i Nenadova punica.



Pored sudnice, u kojoj se odigravaju nesvakidašnji pravni sukobi koje predvode glavni junaci sitcoma, te stanova glavnih junaka, važna scenografsko-dramaturška pozicija je i kavana Lažni Svjedok. Kavana čiji je vlasnik Kerim Ljuca (Almir Kurt) se nalazi preko puta zgrade suda i to je mjesto gdje se rješavaju zakulisne pravno-sudske igre, ali je to i pozicija raspleta raznih obiteljskih problema.

Ne propustite seriju 'Lažni svjedok' od ponedjeljka u 22:15 sati na Novoj TV.

Više o seriji možete pročitati na linku >>> Lažni svjedok.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju