Hladne večeri su s nama i najbolje ih je provesti u toplini doma. Da Vas ugrijemo i zabavimo, preporučamo Vam dva filmska noviteta koja možete pogledati na Oyo.hr

ŽIVOT POSLIJE ŽIVOTA

Ima ga? Nema? Ako ima, kakav je? Ne vjerujemo Vam da se nikada niste pitali! Pita se to i Clint Eastwood, koji je proslavio 81. rođendan i razumljivo je da ga ova tema itekako zanima. 'Život poslije života' je posljednji rad velikog Clinta i možete ga pogledati na našem portalu OYO.hr.

Priča o troje ljudi, koji svatko na svoj način, doživljavaju smrt kao blisku pojavu u svojim životima. George (Matt Damon) je vidovnjak koji komunicira sa ljudima s one strane života (ili smrti?), Marie (Cecile de France) je novinarka koja se zatekne u tsunamijem pogođenom Tajlandu, a Marcus dječak iz Londona u tragičnoj nesreći izgubi roditelje. Svo troje kreće u potragu za odgovorima sa početka našeg teksta. Svi traže istinu i u toj potrazi životi im se isprepliću i zauvijek mjenjaju.

Clint Eastwood je ponovno snimio film koji Vas neće ostaviti ravnodušnima. Osjetljiva tema i sjajne glumačke role, prvenstveno de France i Damona, i onima koji se stvarno to nikada nisu pitali sigurno će postaviti pitanje: Ima li života poslije života?

PUŠTENI S LANCA

U američkim i kanadskim školama, izraz 'Hall pass' znači isto što i opravdani izostanak u hrvatskim. Dakle, što god da ste radili i bez obzira zašto Vas nije bilo na nastavi ili predavanju – jest u redu!

Takvo 'opravdanje' su dobili Owen Wilson i Jason Soudeikis – u svojim brakovima! Tjedan dana mogu raditi što ih je volja i nakon toga neće usljediti nikakva pitanja ni kazne. Naravno, 'dečki' kreću sa planovima koji na kraju nisu ostvarivi i sedam dana samačkog života se pretvara u urnebesni slijed događaja koje nikako nisu zamislili. Međutim, ono što su 'dečki' smetnuli s uma jest da će i 'cure' imati svoj 'solo tjedan'.

U ovoj urenebesnoj komediji glavne uloge tumače Owen Wilson, Jason Soudeikis (gledali ste ga na Novoj TV kao Floyda u seriji 'Televizijska posla'), Christina Appelgate (nezaboravna Kelly iz 'Bračnih Voda') i Jenna Fischer (poznatija kao Pam iz američke verzije hit serije 'U uredu'). Ovaj kvartet porokušanih komičara pojačan je sjajnom ulogom Stephena Merchanta kao Garya.

S obzirom na hladnu vremensku prognozu, koju nam sugariraju kolegica Bago i kolega Brzoja, predlažemo da ostanete u toplini Vaših domova uz filmove koje preporuča OYO.hr!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju