UFC borbe iz San Antonija gledatelji će moći uživo pratiti na portalu GOL.hr, a snimka će biti prikazana u programu Nove TV.

U noći sa subote na nedjelju, 21. srpnja, UFC Fight Night sa svojom spektakularnom priredbom dolazi u San Antonio u Teksasu. Ljubitelji borilačkih sportova moći će pratiti prijenos borilačkog spektakla uživo na portalu GOL.hr s početkom u 3 sata ujutro, dok će snimka biti prikazana u noći s nedjelje na ponedjeljak u 00:10 u programu Nove TV. Kroz prijenos borbi gledatelje će voditi komentatori Stipe Sladoljev i Zelg Galešić.



Glavni će dio večeri predvoditi borba bivšeg UFC prvaka u lakoj kategoriji, a danas jednog od najatraktivnijih boraca veltera, Brazilca Rafaela Dos Anjosa i perspektivnog engleskog velter borca Leona Edwardsa. Dos Anjos je u svojoj posljednjoj borbi u svibnju uspješno svladao Kevina Leeja i tako prekinuo niz od dva poraza. U svojoj karijeri 34-godišnji Dos Anjos bilježi 29 pobjeda i 11 poraza. S druge strane, Edwards je trenutačno nanizao sedam pobjeda zaredom, a posljednji mu je poraz zadao Kamaru Usman u prosincu 2015., dok u svojoj karijeri ovaj 27-godišnjak rodom s Jamajke bilježi 17 pobjeda i tri poraza.

U sunaslovnoj borbi očekuje nas okršaj u teškoj kategoriji između 42-godišnjeg ruskog veterana Alekseija Oleinika i 36-godišnjeg američkog borca Walta Harrisa. Oleinik u svojoj bogatoj karijeri bilježi 57 pobjeda i 12 poraza, od kojih je posljednji onaj iz travnja ove godine, kada ga je tehničkim nokautom svladao legendarni Alistair Overeem. Harris u karijeri bilježi 12 pobjeda i sedam poraza, a probleme mu je u posljednje vrijeme stvarao pozitivan doping test. Posljednju je borbu zabilježio u svibnju na Fight Nightu 151 kada je nokautom u manje od jedne minute uspio pobijediti Moldavca Sergeya Spivaka.

U prijenosu iz San Antonija vidjet ćemo i borbe bjeloruskog borca Andreija Arlovskog i američkog borca Bena Rothwella, Amerikanca Jamesa Vicka i Novozelanđanina Dana Hookera te dva američka borca, Grega Hardyja i Juana Adamsa.

Sve novosti možete pratiti na portalu GOL.hr i u sportskom dijelu Dnevnika Nove TV.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju