Od prošlog je ljeta 20 000 Hrvata tamo otišlo trbuhom za kruhom. Doznajte kako izgleda život nove generacije gastarbajtera, u zemlji u kojoj se puno radi, ali u kojoj je svaka minuta - plaćena.

Stotinjak kuna satnica na baušteli, a konobari plaću ni ne diraju. Pristojno žive samo od napojnica. Provjereno nas vodi u obećanu zemlju za hrvatske radnike: Njemačku. Od prošlog je ljeta 20 000 Hrvata tamo otišlo trbuhom za kruhom. Doznajte kako izgleda život nove generacije gastarbajtera, u zemlji u kojoj se puno radi, ali u kojoj je svaka minuta - plaćena.

18-godišnjak zarobljen u tijelu starca. Upoznajte Sammyja, mladića kojeg muče zdravstvene tegobe tipične za umirovljenike u sedamdesetima - osteoporoza, gubitak kose, naborana koža. On je jedan od stotinjak ljudi na svijetu koji boluje od rijetke genetske bolesti, progerije.

Studenti kojima je misija dobrim djelima zaraziti cijeli svijet. Inspirativan video pogledalo je gotovo 17 milijuna ljudi, među kojima i hrvatski studenti koji su nastavili lanac dobrih djela. S njima je bila i kamera magazina Provjereno.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju