Jedan film je osvojio četiri 'Oscara', a drugi prestižnu nagradu 'Golden Reel'! Dva višestruko nagrađivana westerna koja toplo preporučamo su na našem programu.

Avanture Brisca Countya

Glume: Bruce Campbell, Julius Carry, Christian Clemenson, Comet

Radnja filma smještena je u 1890-ima na američkom Zapadu. Brisco County Jr. (Bruce Campbell), pravnik diplomirao na Harvardu i sin šerifa, najboljeg strijelca u zemlji, naivno vjeruje u ideju boljega sutra. U svijetu prašnih gradova, poštanskih kočija, odmetnika, oružanih obračuna i seksi barskih pjevačica, Brisco proživljava najluđe, najnevjerojatnije pustolovine koje možete zamisliti.

Nepomirljivi

Glume: Clint Eastwood, Gene Hackman and Morgan Freeman, Richard Harris, Jaimz Woolvett

Prošlo je jedanaest godina otkad je Billy Munny (Clint Eastwood) pospremio oružje i posvetio se svojoj djeci i siromašnoj farmi. No kad velika nagrada namami Munnyja natrag u akciju s njegovim vjernim partnerom Nedom Loganom (Morgan Freeman), izmučeni bivši revolveraš suočava se s pokvarenim šerifom Malim Billom Daggettom (Gene Hackman) i ubojitim plaćenikom English Bobom (Richard Harris). Da stvar bude strašnija, Munny se ponovno pretvara u hladnokrvnog ubojicu kakav je nekada bio.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju