U rijetkim trenucima kada ne gledate Novu TV predlažemo da posjetite našu video platformu OYO i ovog vikenda pogledate tri odlična filma.

 

SRAM

Glumci: Michael Fassbender, Carey Mulligan, James Badge Dale

Jedan od najboljih filmova 2011. godine ovjenčan sa 2 nagrade na filmskom festivalu u Veneciji i nominiran za Zlatni Globus! Brandon (Michael Fassbender) je Njujorčanin koji bježi od intimnosti i stvarnog odnosa sa ženama, prepuštajući se kompulzivnoj ovisnosti o seksu. Samo mu se jedna žena može približiti – njegova sestra Sissy (Carey Mulligan). Ako se Brandon u javnosti i može pretvarati da je sasvim prosječan, Sissy je od toga davno odustala. U besparici i impulzivna, ona upada u Brandonov stan na rubu samouništenja. Brat i sestra izvlače jedno iz drugoga ono najgore.

 

MUŠKARCI KOJI BULJE U KOZE

Glumci: George Clooney, Ewan McGregor, Kevin Spacey, Jeff Bridges, Rebecca Mader, Stephen Lang

U komičnom pogledu na događaje iz stvarnog života koji su gotovo nevjerojatni, reporter otkriva tajno krilo američke vojske prateći zagontenog operatera Specijalnih postrojbi na zapanjujućem zadatku.Reporter Bob Wilton (Ewan McGregor) u potrazi za velikom pričom susreće Lyna Cassadyja (George Clooney), čovjeka iz sjene, koji tvrdi da sudjeluje u eksperimentalnoj američkoj vojnoj jedinici. Prema Cassadyju, “Novozemaljska vojska“ mijenja načine ratovanja. Legija “Redovnika ratnika” s besprijekornim psihičkim moćima može čitati misli neprijatelja, prolaziti kroz zidove pa čak i ubiti kozu gledajući u nju. Sada je izumitelj programa Bill Django (Jeff Bridges) nestao, a Cassadyjev zadatak je da ga pronađe. Intrigiran nevjerojatnim pričama svoga poznanika, Bob impulzivno odluči pridružiti mu se. Kada pronađu Djanga u tajnom kampu pod vodstvom odmetnutog vidovnjaka Larryja Hoopera (Oskarovac Kevin Spacey), reporter se nađe usred inatljive bitke između snaga Djangove Novozemaljske vojske i osobnih Hooperovih super-vojnika. Da bi preživio ovu divlju avanturu, Bob će morati nadmudriti neprijatelja kojem se nije nadao.

 

SAMAC

Glumci: Colin Firth, Julianne Moore, Matthew Goode

Los Angeles, 1962. godine. Sveučilišni profesor George Falconer (Colin Firth) ne može se pomiriti s gubitkom svoga dugodišnjeg partnera, koji je prije osam mjeseci stradao u prometnoj nesreći. Tog jutra odlučuje otići na posao s pištoljem u svojoj aktovki...

Glasoviti modni dizajner Tom Ford pokazao se i kao vrlo daroviti filmski redatelj s ovom ekranizacijom hvaljenog romana Christophera Isherwooda. Colin Firth za svoju je interpretaciju dobio niz priznanja, među kojima nominacije za Oscar i Zlatni globus, te nagradu za najboljeg glumca na festivalu u Veneciji.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju