Kada Vam ponudimo filmove u kojima glume Morgan Freeman, John Cusack, Miley Cyrus i Meryl Streep sigurni smo da nećete odoljeti!

UGOVOR

Glumci: Morgan Freeman, John Cusack, Jamie Anderson, Alice Krige, Megan Dodds

Učitelj i trener košarke i baseballa Ray Keene (John Cusack) udovac je nakon smrti svoje žene koja je umrla od raka. Kad policija uhiti njegovog sina tinejdžera zbog pušenja trave, Ray ga pozove na kampiranje u šumu kako bi postali prisniji.

U međuvremenu, FBI uhiti plaćenog ubojicu Franka Cardena (Morgan Freeman) nakon prometne nesreće koja se dogodila usred njegovog plana da ubije zadanu metu. Dok Frank putuje uz pratnju FBI-evih agenata, njegovi ga ljudi pokušavaju spasiti, ali upadne u rijeku, te ga odnese struja.

ŽELJEZNA LADY

Glumci: Meryl Streep, Jim Broadbent, Richard E. Grant

Biopic o Margaret Thatcher, britanskoj političarki i prvoj ženi koja je bila na položaju premijera Ujedinjenog Kraljevstva dotiče moć i cijenu koja se za nju plaća te oslikava iznenađujući portret jedne iznimne i kompleksne žene.

LOL

Glumci: Miley Cyrus, Douglas Booth, Ashley Greene

U svijetu povezanom YouTubeom, iTunesima i Facebookom, Lola (Cyrus) i njezini prijatelji moraju balansirati između pritiska srednjoškolskih ljubavi i i prijateljstava, istovremeno izbjegavajući svoje ponekad „naporne“ i zbunjene roditelje. Kad Lolina mama, Anne (Moore), "slučajno” pročita dnevnik svoje kćeri , shvaća koliko se produbio njihov međusobni komunikacijski jaz.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju