Vrućine se nastavljaju, a da bi ih lakše preživjeli, osvježite se uz Novu TV koja Vam večeras nudi dva vrhunska filmska hita!

Put bez povratka – Nedavno ste uživali gledajući napetu akcijsku seriju „Nikita“ na ekranima Dome TV? Još jednu sličnu filmsku priču, možemo reći gotovo istu, večeras gledajte na programu Nove TV. Izvrsna Bridget Fonda (našim gledateljima poznata po ulozi u seriji „Medij“) nastupa u ulozi Maggie, ovisnice o drogi, koja zajedno s ostalim ovisnicima provaljuje u ljekarnu kako bi ju opljačkala. Policija ih hvata na djelu i ubija sve osim Maggie koja biva osuđena na smrtn kaznu. Ipak, nakon „izvršenja“ kazne Maggie se budi, te saznaje kako je njen život pošteđen kako bi postala profesionalni ubojica u državnoj službi. U početku prihvaća takvo stanje stvari, no uskoro počinje razmišljati kako se izvući iz svega toga...

Stranac među nama – Kako izgleda kad naočigled normalan podstanar postane čovjek nemoguć za komunikaciju, dogovore i suradnju, pogledajte u ovom sjajnom trileru kutnog redatelja Johna Schlesingera („Ponoćni kauboj“). Melanie Griffith i Matthew Modine utjelovljuju mladi bračni par koji kupuje luksuznu kuću, te kako bi pokrili dio troškova, odlučuju iznajmiti dva stana u njoj. U jedan od stanova useljava Carter Hayes, kojeg tumači legendarni Michael Keaton (najpoznatiji kao Batman, ali i Bubimir) koji uskoro svojim najmodavcima počinje stvarati probleme. Iako ga se mladi bračni par pokušava riješiti, to im nikako ne polazi za rukom, te upadaju u sve veće i veće probleme. Kako će se cijela zavrzlama rasplesti, doznajte gledajući program Nove TV.


 
Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju