Večeras na programu imate priliku uživati u jednom iz serijala „Jesse Stone“ filmova u kojem je glavnu ulogu odigrao Tom Selleck. Stoga, vrijeme je da ga pobliže upoznate!

Američki filmski glumac i producent, najpoznatiji po ulozi privatnog detektiva Magnuma, Tom Selleck, rođen je u siječnju 1945., u gradu automobila, Detroitu. Ipak, obitelj se uskoro preselila u Kaliforniju, što će se pokazati presudnim za izbor Selleckovog budućeg zanimanja. U adolescentskim godinama bavio se košarkom, ali i manekenstvom. No, u to vrijeme ga je zainteresirala i gluma koja je uskoro postala njegova glavna preokupacija.

Prvo pojavljivanje na televiziji bilježi sredinom šezdesetih, nastupivši u popularnom showu „The Dating Game“. Ubrzo nakon toga, postao je lice raznih reklama, od kojih je najpoznatija bila ona za Pepsi. Filmsku karijeru je počeo manjim ulogama u dva solidna filma, „Myra Breckinridge“ i „The Seven Minutes“. Sedamdesetih je nastavio sa sličnim filmovima, sve do dolaska 1980. godine kada dobiva ulogu života po kojoj je i danas poznat, onu inspektora Thomasa Magnuma u seriji „Magnum“ koja se snimala punih osam godina.

Ipak, iako mu je ta uloga donijela slavu, zbog stavke u ugovoru po kojoj ga producenti nisu puštali na snimanje drugih projekata, propustio je postati Indiana Jones. Ta uloga je zatim dodijeljena Harrisonu Fordu i lansirala ga na zvjezdano holivudsko nebo koje Selleck realno gledajući nikad nije dostigao. Od filmova koje je snimio valja spomenuti još par naslova, kao što su „Runaway“ i „Tri muškarca i beba“. Od ostalih projekata valja spomenuti još i pojavljivanje u kultnoj seriji „Prijatelji“ koju svakodnevno možete pratiti na Doma – TV, te uloge u serijalu filmova o Jessi Stone, od kojih jedan upravo večeras možete pogledati na našem programu.

Jesse Stone: Umorstvo u raju, večeras u 23:25!
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju