U filmovima jednog od najvećih akcijskih junaka našeg doba možete uživati i na OYO.hr!

Plaćenici - Barney Ross (Stallone) nema što izgubiti. Neustrašiv i emocionalno prazan, on je vođa, mudrac i strateg ovog čvrstog saveza s ruba. Vezan je jedino za svoj kamionet, hidroplan i tim odanih modernih ratnika. Njegov tim čine Lee Christmas (Jason Statham), bivši pripadnik Specijalnih zračnih snaga koji izvrsno barata svime što ima oštricu; Yin Yang (Jet Li), majstor za blisku borbu; Hale Caesar (Terry Crews) koji poznaje Barneya deset godina i specijalist je za oružje duge cijevi; Toll Road (Randy Couture), vješt u rušenju i smatra se mozgom grupe; te Gunnar Jensen (Dolph Lundgren), borbeni veteran i stručnjak za snajpere koji se bori s vlastitim demonima.

John Rambo - Vijetnamski veteran John Rambo (Sylvester Stallone) skrasio se u sjevernom Tajlandu, u blizini granice s Burmom te uživa u prirodi i izolaciji. Vrijeme provodi u lovu i ribolovu, ne mješajući se u građanski rat između burmanskih militanata i plemena Karen koji već šezdeset godina hara tim krajem. Njegovu mirnu svakodnevnicu prekida nekolicina misionara i boraca za ljudska prava koji žele unajmiti vodiča koji bi ih odveo u ratnu zonu. Sarah (Julie Benz) i Michael Bennett (Paul Schulze) predvode misionare i čuli su da je u blizini čovjek koji bi im mogao pomoći. Nakon što objasne Rambu da je preopasno ići kopnom do izbjegličkih kampova jer je burmanska vojska postavila mine, zatraže od njega da im bude vodič.

Tango & Cash - Ako ste se ikada upitali kako bi izgledali Sylvester Stallone i Kurt Russell u zajedničkoj golišavoj sceni pod tušem, vašoj će znatiželji biti udovoljeno. Naime, akcijski buddy-buddy film iz osamdesetih "Tango i Cash" nudi najneobičnije zatvorske prizore sa spomenutim junacima, ali i mnogo, mnogo više. Ovaj podžanr akcijskog filma, u kojem su dva vrlo različita partnera osuđena na zajednički rad tijekom kojeg se zbližavaju, dobio je s filmom Andreja Konchalovskog vrijednog pripadnika!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju