Nova kulinarska emisija u kojoj natjecateljica Masterchefa Nastasja Fišter vodi gledatelje kroz slatki blagdanski meni! Pročitajte kakve vas slastice očekuju od 19. studenog na programu Nove TV!

Najslađi kulinarski show prikazuje se tijekom Adventa, u pravo vrijeme za pripremu predblagdanskih i božićnih delicija. Prosinac je vrijeme kada se šire mirisi najslasnijih specijaliteta, a zamamni deserti neizostavan su dio blagdanskog stola. Natjecateljica Masterchefa Nastasja Fišer i sama će se prisjetiti najljepšeg mirisa iz albuma svojih uspomena – bakinih kolača. Kao vrsna mlada kuharica u svojoj će emisiji pokazati kako pripremiti tradicionalne božićne slastice, kako ih prilagoditi modernim načinima pripreme i detaljno pojasniti pripravu kolača od najjednostavnijih do najzahtjevnijih.

Uz Nastasju ćemo naučiti kako naslijediti majstoriju baka dok nastaju medenjaci, paprenjaci, šape, fritule, roščići i makovnjače. Savjetovat će gledatelje kako od kolačića stvoriti slatke darove za najmlađe, a tradicionalni božićni doručak pretvoriti u preslatko obiteljsko iskustvo. Vidjet ćemo kako nastaju ekskluzivne svečane torte, ali i zaviriti u svijet kako bi saznali kakva desertna čarolija vlada u drugim zemljama. Dok slaže adventski vijenac, šeta Dolcem, ispija kuhano vino i li zamata darove Nastasja će nizati fantastične recepte kroz emisije Bakin Božić, Dječji Božić, Božićni doručak, Božić u svijetu i Božićne torte.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju