Večeras pogledajte još jednu priču o Pepeljugi, a večeras kao naslovna junakinja nastupa mlada Selena Gomez!

Selena Gomez mlada je američka glumica i pjevačica. Najpoznatija je postala po ulozi Alex Russo u Emmyjem nagrađenoj Disneyjevoj seriji „Čarobnjaci iz Waverlyja“.

Rođena je 1992. godine u Texasu, te vuče meksičke i talijanske korijene. Svoju glumačku karijeru započela je kao sedmogodišnjakinja nastupajući u dječjem televizijskom showu „Barney & Friends“. 2004. otkrivena je od strane Disneyjevih producenata te je počela dobivati manje uloge u nekim serijama.

Do statusa dječje zvijezde dolazi sa 15 godina, kada dobiva već spomenutu rolu Alex Russo u nagrađivanoj seriji „Čarobnjaci iz Waverlyja“. Godinu poslije popularnost joj samo raste nastupom u „Pepeljugi“ koju večeras možete gledati na našem programu, a vrhunac dostiže nastupom u „Princess Protection Program“ s kojim stječe svjetsku slavu.

Kao velikoj većini dječjih zvijezda koje su uspjele u glumačkim vodama, uskoro se pružila i prilika pokazati svoj pjevački talent. Započela je sa snimanjem pjesama koje su predviđene za soundtrack filmovima u kojima glumi, no vrlo brzo je došla i do svog vlastitog benda. Bend „Selena Gomez & the Scene“ formiran je 2009. godine. Selena je u njemu naravno, pjevačica, a njihov drugi album „A Year Without Rain“ zauzimao je vrhove raznih top lista.

Poznata je i po svom dobrotvornom radu, tako spomenimo da je sa sedamnaest godina postala najmlađi UNICEF – ov ambasador u povijesti. Također, involvirana je i u razne dobrotvorne akcije koje se održavaju pod pokroviteljstvom Disneyja.

U zadnje vrijeme šuška se da je u vezi još jednom mlađahnom zvijezdom, Justinom Bieberom, no službene potvrde toga još uvijek nema.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju