Želite nešto pogledati a ne da vam se više lutati internetom? Zanimaju vas informacije o vašim omiljenim glumcima? Nova TV ima rješenje za vas!

Tko je Harry Potter, a kako se igra „Divlja igra“? Kako je krenula karijera jednog od najpoznatijih mišićavka Van Dammea, a kako ona jednog od majstora humora Jasona Biggsa? Gdje živi Asi?

Odgovore na ova i mnoga druga pitanja potražite u našoj novoj rubrici „Zanimljivosti“ koja se nalazi na web stranici Nove TV. Sve ono što vas je zanimalo o omiljenim glumcima i filmovima, razne trivije i podatke od sad možete naći na jednom mjestu, jednostavnim klikom na sljedeći link. Ne nudimo vam samo dosadni, obični sadržaj filma ili golu, činjeničnu biografiju glumca, već uvijk nastojimo zagrebati malo dublje.

Zahvaljujući tome, budite sigurni kako ćete uz nas saznati mnoge zanimljivosti iz filmskog svijeta, mnoge nepoznate činjenice, a svaka biografija će vam ponuditi nekakvu pikanteriju. Stoga, zaboravite stvari koje ste radili do sad, neumorne pretrage po bespućima interneta i prevođenje s engleskog jezika, te iskoristite mogućnosti koje smo pripremili za vas. U bazi koju zasad imamo, a koja će vremenom samo rasti i postajati bogatija sadržajem,  pozabavite se Harryem Potterom, naučite nešto više o najelitnijem nogometnom natjecanju Ligi prvaka, ili jednostavno pročitajte tko su neke od najzogdnijih holivudskih žena! Dovoljno dobra preporuka za početak? Ni ne sumnjamo u to!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju