Jednog od najtraženijih glumaca današnjice potražite i na OYO.hr! On je Iron Man. On je Sherlock Holmes. On je Osvetnik- on je zločesti dečko Hollywooda!

Laku noć. I sretno. - Rani dani televizije u Americi 1950-ih. Edward R. Murrow je predani televizijski novinar koji želi gledateljstvu predstaviti provjerene činjenice, a izbjeći svaku vrstu laži i nagađanja. Murrow i njegovo odano osoblje, vođeno producentom Fred Friendleyem te Joeom Wershbom, na CBS–u se bori protiv korporativnih i sponzorskih uvjeta te istražuje laži i zastrašujuću taktiku senatora McCarthy-ija tijekom njegovog poznatog “lova na vještice”.

Cmok Cmok Bang Bang - Robert Downey Jr. je kriminalac Harry Lockhart kojeg su zamjenili za glumca te ga strpali u avion za Hollywood gdje bi trebao glumiti u velikom filmu. Kako je riječ o ulozi detektiva, pravi privatni istražitelj Gay Perry (Val Kilmer) mora ga prije naučiti kako se ponašati.

Rođeni ubojice - Mallory (Juliette Lewis) je djevojka koju otac sekusalno zlostavlja, dok joj je majka neurotična te poriče zločine u obitelji. Ona upoznaje mesarskog pomoćnika Mickeya (Woody Harrelson), u kojeg se zaljubi i u kojem pronalazi utjehu. On joj pomogne ubiti roditelje i nakon toga postaju bjegunci pred zakonom te kreću na put po SAD-u.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju