Odgovorno tvrdimo da su Scarlett Johansson, Johnny Depp, Charlize Theron, Michelle Pfeiffer i Ashton Kutcher odličan razlog da se registrirate na naš video servis OYO.hr!

Ako Vam (neznamo kako, ali zamislimo da je moguće) ova vrhunska glumačka imena nisu dovoljan poziv da se registrirate na OYO, predlažemo da provjerite kakvu smo Vam ponudu pripremili da Vam promjeni mišljenje!

Dnevnici jedne dadilje

Annie Braddock (Scarlett Johansson) nedavno je diplomirala na njujorškom sveučilištu i njena majka (Donna Murphy) želi da nađe ugledan posao. No, kada spasi petogodišnjeg dječaka Grayera (Nicholas Reese Art), kojeg umalo pregaze u Central Parku, ponuđen joj je posao dadilje.

Astronautova žena

Spencer Armacost (Johnny Depp) član je nove misije na Space Shuttleu. Strahovi njegove supruge Jillian (Charlize Theron), ostvaruju se kada ona dozna za nezgodu koja je na letjelici ugrozila živote Spencera i njegovog kolege Strecka (Nick Cassavetes). Pošto joj se muž uspješno oporavlja od kratke nesvjestice, Jillian pomisli kako je sreća ipak bila na njihovoj strani. Uskoro Streck pogine od zagonetnog moždanog udara, a Spencer se počne neobično ponašati. Tada se u Jillian probude prvi znaci sumnje, a potvrda stiže kada shvati da Spencer želi nešto od nje... njihovo nerođeno dijete! Uz sumnju da je u Spencerovu tijelu izvanzemaljac, Jillian se pokušava othrvati silama izvan njene spoznaje.

Granice ljubavi

24-godišnji Walter (Ashton Kutcher) je na hrvačkom natjecanju i bori se da uđe u nacionalnu reprezentaciju, a onda doznaje za sestrinu smrt. Dolazi doma pomoći majci, trenira, zapošljava se, te prati suđenje ubojici svoje sestre. Ubrzo se sprijatelji s Lindom (Michelle Pfeiffer) čiji je muž ubijen i koja sama odgaja gluhog sina Claya. Walter i Clay se zbliže, a Clay se počinje baviti hrvanjem. Dok Walter i Linda čekaju razrješenje svojih životnih problema, zapravo započinju njihovi novi zajednički životi.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju