Ostalo je još nekoliko dana da ne propustite ljetnu OYO akciju! Uz jedan mjesec pretplate, sljedeći mjesec dobivate potpuno besplatno!

Iskoristite posebnu ljetnu ponudu na servisu OYO i uz aktivaciju mjesec dana pretplate dobivate dodatnih mjesec dana pretplate gratis!

Prijavite se na OYO i aktivirajte svoju pretplatu najkasnije do 31.7. i uživajte bez ograničenja u omiljenim filmovima i serijama.

Kako iskoristiti ponudu za 1 mjesec pretplate + 1 mjesec gratis?
Registrirajte se ili prijavite na OYO i zatim kliknite na 'Pokreni pretplatu'. U sklopu obrasca koji će Vam se otvoriti, odaberite paket pretplate 1 mjesec + 1 mjesec gratis i dovršite proces plaćanja. Pričekajte nekoliko minuta i pretplata na 2 mjeseca će se aktivirati.

Do kada traje ponuda?
Ponuda traje do 31. srpnja.

Mogu li iskoristiti ponudu ako već imam aktivnu pretplatu?
Ukoliko ste već pretplaćeni na OYO, ljetnu ponudu možete iskoristiti za produženje pretplate i dobiti ćete dodatnih mjesec dana pretplate. Kliknite na link 'Moj profil' (gore desno na portalu), zatim s lijeve strane odaberite 'Produži pretplatu' te odaberite paket za 1 mjesec + 1 mjesec gratis.

Nemam karticu – mogu li ikako iskoristiti ovu ponudu?
Da, ponudu možete iskoristiti i kupovinom OYO bona. OYO bon je moguće kupiti po ponudi koju vam dostavljamo na e-mail adresu, a uplatu možete izvršiti putem opće uplatnice ili Internet bankarstvom.

Kako biste zatražili ponudu za OYO bon, molimo vas da na e-mail adresu oyo.podrska@novatv.hr pošaljete sljedeće podatke:

* Ime i prezime
* Adresa (ulica i kućni broj, poštanski broj, grad)
* OIB ili broj osobne iskaznice (ukoliko ne znate svoj OIB, možete ga pronaći OVDJE)
* Naznaka: Ljeto uz OYO

Nakon što primimo ove informacije, na Vašu e-mail adresu biti će dostavljena ponuda prema kojoj možete izvršiti uplatu te upute za korištenje ponude.

Za brojne dodatne informacije o servisu OYO kliknite OVDJE!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju